Aigéad Azelaic 123-99-9

Aigéad Azelaic 123-99-9

Sonraí
Ainm Táirge: Aigéad Azelaic 123-99-9
Sonraíocht: 99%
Dealramh: Púdar Bán
CAS: 123-99-9
MF: C9H16O4
MW: 188.22 g/mol
Teastas: ISO, Halal, Kosher
Úsáidí: Grád Cosmaideacha
Seilfré: 2 bhliain
Pacáil: 1kg / mála, 25kg / druma, Saincheapadh ar fáil
Catagóir
Forlíonta Cothaitheacha
Share to
Glaoigh Linn
Cur síos
Paraiméadair theicniúla

 

Cad é Aigéad Azelaic 123-99-9?

 

 

 

Aigéad azelaic 123-99-9is aigéad décharbocsaileach sáithithe é a fhaightear go nádúrtha i ngráin (amhail cruithneacht, seagal, agus eorna) agus meitibileacht giosta. De ghnáth is púdar criostalach bán nó as-bán é. Tá cáil ar aigéad Azelaic mar gheall ar a n-airíonna gníomhacha craiceann mín agus ilfheidhmeacha, rud a fhágann gur comhábhar feidhmiúil a bhfuil ardluach air i gcúram craiceann nua-aimseartha é. Tá gníomhaíochtaí bitheolaíocha éagsúla aige, lena n-áirítear cosc ​​a chur ar cheiratiniú iomarcach, frith{5}}ocsaídiú, rialáil secretion sebum, frith-athlasadh, agus cosc ​​a chur ar tháirgeadh melanin, mar sin déantar taighde forleathan air agus cuirtear i bhfeidhm é i gcúram craicinn.

Léiríonn aigéad azelaic comhoiriúnacht mhaith leis an gcraiceann, rud a fhágann go bhfuil sé oiriúnach do chineálacha éagsúla craiceann, lena n-áirítear craiceann olach, íogair agus acne-. Féadann sé feabhas a chur ar phiocháin clogged, fás baictéarach ar dhromchla an chraiceann a laghdú, agus rithim athnuachana craiceann a rialáil, ag feabhsú go suntasach ton craiceann míchothrom, dullness, agus pigmentation. Ag an am céanna, maolaíonn a éifeachtaí mín frith-athlastacha deargadh agus greannú, rud a fhágann gur croí-chomhábhar é i go leor foirmlí a chothromaíonn riocht an chraicinn agus a fheabhsaíonn uigeacht an chraicinn.

Leis an raon leathan de shochair chraiceann agus phróifíl sábháilteachta, is minic a úsáidtear púdar aigéid azelaic i bhfoirmiú séirim, uachtair, lóiseanna, glóthacha agus táirgí deisithe craiceann, rud a fhágann gur comhábhar ilfheidhmeach oiriúnaithe craiceann é.

 

COA

 

 

 

Anailís

Sonraíocht

Toradh

Modh Tástála

Cur síos Fisiciúil

 

 

 

Dealramh

Púdar bán nó as bán

Púdar bán

Amharc

Boladh

tipiciúil

tipiciúil

Orgánach

Blas

tipiciúil

tipiciúil

olfactory

Caillteanas ar thriomú

1.0% Uasmhéid

0.28%

5g/105 céim /2 uair an chloig

Iarmhar ar adhainte

0.1% Uasmhéid

0.08%

2g/525 céim /3 uair an chloig

Tástálacha Ceimiceacha

 

 

 

Aigéad azelaic

98% Min

99.25%

GC

Miotail throma

10.0ppm Uas

<10.0ppm

ICP/MS

Aeiséineach (As)

1.0 ppm Uas

<1.0ppm

ICP/MS

Luaidhe (Pb)

1.0 ppm Uas

<1.0ppm

ICP/MS

mearcair (Hg)

1.0 ppm Uas

<1.0ppm

ICP/MS

Rialú Micribhitheolaíochta

 

 

 

Comhaireamh pláta iomlán

1000cfu/g Uasmhéid

<1000cfu/g

USP

Giosta & Mold

100cfu/g Uasmhéid

<100cfu/g

USP

E.coli

Diúltach

Diúltach

AOAC

Salmonella

Diúltach

Diúltach

USP

Staphylococcus aureus

Diúltach

Diúltach

USP

Conclúid

Comhlíonann sé na caighdeáin intí.

Stádas Ginearálta

Neamh{0}}GMO, Deimhnithe ISO.

 

Buntáistí Aigéad Azelaic 123-99-9

 

 

 

1. Meicníochtaí Ilchraiceann, Réitíonn Comhábhar Amháin Fadhbanna Il

Tá ilghníomhaíochtaí craiceann ag aigéad azelaic, lena n-áirítear antibacterial, anti{0}}inflammatory, keratinization-rialáil, ola-rialú, spot-shaolú, agus airíonna frithocsaídeacha, rud a fhágann gur comhábhar ilfheidhmeach é a mholann dermatologists go minic. Murab ionann agus comhábhair a dhíríonn ar fhadhb amháin, is féidir le haigéad azelaic feabhas a chur ar acne, pimples, deargadh, dullness, agus ton craiceann míchothrom ag an am céanna. Mar sin, úsáidtear é go forleathan i gcóireálacha le haghaidh fadhbanna casta craiceann, rud a thugann buntáiste suntasach "méid amháin-a oireann-do chách".

2. Sábháilte agus milis, Oiriúnach do Skin Íogaire agus Fadhb

Tá aigéad azelaic milis agus ní dócha go gcruthóidh sé greannú, rud a fhágann go bhfuil sé oiriúnach do chraiceann íogair, do chraiceann róshásta, do chraiceann seans maith go deargadh, agus do mhná torracha (ag úsáid faoi chomhairle ghairmiúil). I gcomparáid le comhábhair cosúil le haigéad glycólach agus aigéad salaicileach, soláthraíonn aigéad azelaic keratinization níos míne agus tá airíonna frith-athlastacha den scoth aige, rud a laghdaíonn an baol greannú craicinn. Is comhábhar tosaíochta é i go leor táirgí deisiúcháin mhín.

3. Rialú Ola Suntasach agus Éifeachtaí Troid Acne

Coscann aigéad azelaic go héifeachtach gníomhaíocht Propionibacterium acnes, agus rialaíonn sé secretion sebum, laghdaítear bac pore, agus feabhas a chur ar rithim meitibileach an chraiceann. Ní hamháin go laghdaíonn sé aicne athlastacha, cinn gheala agus cinn dhubha, ach laghdaítear go héifeachtach freisin an baol a bhaineann le lí postála aicne, rud a fhágann gur comhábhar gníomhach riochtaithe idéalach é do chraiceann olach agus aicne.

4. Fading Cumhachtach Lí agus Feabhsaithe Ton Craiceann Cothroime

Cuireann aigéad Azelaic bac ar ghníomhaíocht tyrosinase, laghdaítear foirmiú melanin agus cuireann sé cosc ​​ar iomadú cille lí neamhghnácha. Dá bhrí sin, is fearr é maidir le feabhas a chur ar dullness, sunspots, scars acne, agus melasma. I gcomparáid le haigéid torthaí ard-tiúchan nó comhábhair whitening traidisiúnta, tá sé níos réidhe agus is féidir é a úsáid ar feadh tréimhsí fada, rud a fhágann go bhfuil sé ina chroí-chomhábhar i go leor foirmlí gealaithe agus spot-shaolaithe.

5. Buntáistí a bhaineann le Frith-athlastach agus Deisiúchán, Bacainn an Chraicinn a Neartú

Tá airíonna frith-athlastacha sármhaithe ag aigéad azelaic, rud a laghdaíonn deargadh agus cliseadh, agus cuidíonn sé le craiceann millte a athbhunú. Laghdaíonn sé freisin strus ocsaídiúcháin agus cabhraíonn sé le feidhm bhacainn an chraiceann a chobhsú. I gcóireáil rosacea agus deargadh, meastar gur comhábhar aeroiriúnaithe fadtéarmach atá thar a bheith éifeachtach agus sábháilte é aigéad azelaic.

6. Comhoiriúnacht ard agus forbairt foirmlithe éasca

Is féidir púdar aigéad Azelaic a úsáid i séirim, uachtair, glóthacha, lóiseanna, glantóirí, agus cóireálacha tráthúla. Taispeánann sé comhoiriúnacht mhaith le comhábhair ghníomhacha éagsúla, mar shampla niacinamide, aigéad hyaluronic, agus sliocht centella asiatica, rud a thugann solúbthacht iarratais leathan dó i bhfoirmíochtaí cúram craicinn.

 

Réimsí iarratais Aigéad Azelaic 123-99-9

 

 

 

1. Foirmlithe Feidhme Skincare

Is croí-chomhábhar é aigéad azelaic i gcúram craiceann nua-aimseartha, a úsáidtear go forleathan i dtáirgí feidhmiúla le haghaidh rialú ola, cóireáil acne, spotaí dorcha ag maolú, whitening, agus deisiú frith-athlastach. Faightear go coitianta é i séirim, uachtair, glóthacha, lóiseanna, agus glantóirí, ag soláthar réitigh feabhsaithe craiceann atá milis ach éifeachtach do chraiceann olach, íogair agus aicne. Cuireann aigéad Azelaic bac ar fhás baictéarach, laghdaítear pores clogged, agus fadaíonn sé scars aicne, rud a fhágann go bhfuil sé ina chomhábhar gníomhach réalt i dtáirgí atá seans maith don chraiceann.

2. Úsáid Dermatological & Cosmeceutical

Mar gheall ar éifeachtaí soiléire antibacterial, frith-athlastacha agus lí neamhghnácha{-coisctheacha, is minic a úsáidtear aigéad azelaic i bhfoirmlithe oideas deirmeolaíochta nó i dtáirgí cosmeceutical thar an gcuntar, atá oiriúnach go háirithe do:

Acne agus cúram pimple

Cóireáil rosacea

Pigmentation agus melasma

Mar gheall ar a mhíne is comhábhar coitianta é a úsáideann dochtúirí le haghaidh riochtú craiceann fadtéarmach.

3. Whitening & Brightening Táirgí

Cuireann aigéad Azelaic bac ar ghníomhaíocht tyrosinase agus rialaíonn sé gníomhaíocht melanocyte, rud a fhágann go n-úsáidtear go forleathan é i dtáirgí gealaithe, gealaithe agus spotaí dorcha-. Féadann sé spotaí gréine, spotaí aoise agus hipearthíola athlastacha iar-athlastach (PIH) a fheabhsú. Is comhábhar gníomhach nádúrtha, milis agus sábháilte é le haghaidh spotaí dorcha atá ag dul in olcas, atá oiriúnach do tháirgí gealaithe ard-agus línte gealaithe laethúla.

4. Cúram Frith-athlastach & Íogair Craicinn

Leis na hairíonna frith-athlastacha cumhachtacha ach mín, baintear úsáid as aigéad azelaic i dtáirgí deisiúcháin laethúla do chraiceann íogair, deargadh agus craiceann seans maith le rosacea. Ionchorpraíonn go leor séirim soothing agus uachtair deisiúcháin tiúchan íseal d'aigéad azelaic chun deargadh a laghdú, riocht craiceann a rialáil go réidh, agus chun bacainn an chraiceann a athbhunú.

5. Foirmlí Glantacháin & Exfoliating

Rialaíonn aigéad azelaic an próiseas ceiritínithe go réidh, rud a fhágann go bhfuil an-tóir air i nglantóirí feidhmiúla, i nglóthaí dí-folaithe, agus i dtáirgí scagtha póir. Cuidíonn sé le buildup sebum agus pores clogged a laghdú, cosc ​​a chur ar blackheads agus whiteheads, agus tá sé mar phríomh-chomhábhar i dtáirgí glantacháin do chraiceann olacha agus teaglaim.

6. Táirgí Cúraim na bhFear

Toisc go bhfuil airíonna ola-rialaithe, frith-athlastacha, agus frith-aicne, tá sé iontach do tháirgí rialaithe ola, amhail lóiseanna rialaithe ola, táirgí iarshaoil, agus glóthacha hiodráitithe, rud a chabhraíonn le deargadh agus acne tar éis bearrtha a laghdú.

 

Cá háit a gceannaítear Aigéad Azelaic 123-99-9?

 

 

 

Soláthraíonn Pure Biological cáilíocht ardAigéad Azelaic 123-99-9, tacaíonn sé le saincheaptha OEM do chustaiméirí, ó shamplaí go mór-earraí, is féidir freagairt go tapa, agus tá bunús seirbhíse maith aige.

Téigh i dteagmháil linn trí ríomhphost le haghaidh tuilleadh eolais.Ríomhphost:sales@pureabio.com

 

Clibeanna Te: Aigéad Azelaic 123-99-9, An tSín Aigéad Azelaic 123-99-9 monaróirí, soláthraithe, monarcha

Glaoigh Linn
Déan teagmháil linnMá tá aon cheist agat

Is féidir leat teagmháil a dhéanamh linn ar an bhfón, ar an ríomhphost nó ar an bhfoirm ar líne thíos. Rachaidh ár speisialtóir i dteagmháil leat go gairid.

Déan teagmháil anois!